“Ik ken Maud al bijna mijn hele leven. Voel me heel erg met haar verbonden. Haar kwaliteiten als mens zijn onlosmakelijk verbonden met haar kwaliteiten als therapeut. In mijn hele leven heb ik veel therapieën gevolgd en met therapeuten gepraat. Maar nooit kon ik het geleerde met mijn gevoel verenigen. Maud lukt dat wèl: ze kan heel goed (op allerlei niveaus) afstemmen op andere mensen. Ze heeft een holistische aanpak en combineert op gevoel verschillende therapieën. Ze kan feilloos de kern van een probleem doorgronden door te kijken en te luisteren naar haar cliënt en geeft concrete en simpele handvatten om dingen aan te gaan. Ze geeft veel vertrouwen. Ik kan iedereen aanraden om een (of meer) keer te praten met Maud.”

Monique

“Ik kan bij Maud mezelf zijn, het is heel ontspannen en vertrouwd. Ze helpt me om de beste versie van mezelf te zijn. Van ademhalingsoefeningen tot diepgaande gesprekken.. de tijd vliegt iedere keer weer voorbij. Ik ga altijd met een tevreden gevoel weer naar huis!” 

Robin

“Door de combinatie van haar kennis en haar eigen ervaring had ik bij Maud meteen het gevoel dat ze weet waarover ze het heeft. Nog een belangrijkere combinatie is dat ze luistert zonder te oordelen, maar wel heel duidelijk kan zijn in het geven van feedback en advies. Hierdoor ga ik niet snel met mijn hakken in het zand, en vind ik het gemakkelijker de handreikingen die ze doet te accepteren en toe te passen.
Bedankt voor de fijne gesprekken, Maud!”

Roel

“Vanaf dat Maud en ik elkaar leerden kennen was het prettig om met veel diepgang met elkaar te praten. Maud oordeelt niet en belicht voor mij altijd alle kanten van de situatie. Ze gaat mee in mijn eigen gevoelens en gedachten en laat mij met een kritisch oog kijken naar deze. Maud is als gesprekspartner niet iemand die per definitie vindt dat zij alle antwoorden heeft en/of een bepaalde visie altijd inzet. Ze is empathisch en staat open om zelf ook te blijven leren. Ik voel me altijd veilig om alles te bespreken en dat is erg fijn. Bedankt voor alles, Maud!”

Nicole


“Door het combineren van haar professionele en ervaringskennis, haar mensgerichte aanpak en haar uitstekende communicatieve vaardigheden, weet Maud op een prettige en empathische manier de vinger op de zere plek te leggen. Ze helpt je deze zere plek te verzorgen door het geven van praktische tips, het spiegelen van patronen en het delen van bredere inzichten. Een gesprek met Maud wens ik iedereen toe!”

Sofia (fictieve naam, ze wilde graag anoniem blijven)

“Maud is een hele lieve, intelligente en intuïtieve vrouw/ hulpverlener. Ze is rustig in haar benadering en weet altijd de juiste vragen te stellen. Ze kan goed luisteren en is nooit veroordelend. Door haar warme stem en uitstraling praat je makkelijk met haar. Ze hanteert verschillende technieken tijdens gesprekken variërend naar hetgeen nodig is. Ze kan goed het tempo volgen van de persoon in kwestie, wat fijn is. Doordat ze veel geleerd heeft en ervaringsdeskundige is, heeft ze vaak goede tips en heeft ze goed inzicht in diverse problematieken. Maud is heel laagdrempelig in contact en daardoor voelt het niet alsof je een therapeutisch gesprek voert. Na elk gesprek voel ik mij gezien, gehoord en weer een stuk lekkerder in m’n vel. Ze is echt een aanrader! Ik ken geen enkele hulpverlener die zo natuurlijk therapie geeft.” 

Emma (fictieve naam, ze wou liever anoniem blijven)

“Daar zat ik dan, 40 jaar, in mijn sociale huurappartement, 4 hoog in een achterstandswijk. Meer heb ik niet nodig, dacht ik. Het resultaat van opgroeien in een liefdeloos en agressief gezin en een verder leven met niks dan onbeantwoorde liefde. De afgelopen 12 jaren had ik me afgesloten van het leven. Overdag naar mijn werk, ’s avonds vluchten in de plaatsvervangende wereld van computerspellen. De gesprekken met Maud zijn bevrijdend voor me geweest. Ze heeft me geleerd dat ik er mag zijn. Het vertrouwde gevoel dat ze me gaf heeft ervoor gezorgd dat mijn muur steeds verder afbrak. Eindelijk iemand die echt naar je luistert. Haar antwoorden en praktische tips waren niet altijd wat ik had verwacht, maar wel altijd raak. En hier zit ik dan nu, 44 jaar, in mijn eigen huisje met prachtige tuin, weg uit de achterstandswijk. Blij met wat ik al heb en een wil om het uit te bouwen. Dankjewel Maud!”

Sjacco