Hai ik ben Maud, ik ben 48 jaar en ik heb een Master in Mental Health. Ik heb zelf een pittige weg af moeten leggen om te komen waar ik nu ben. Van geen idee waar gevoel zit, een te vol hoofd en volledige sturing vanuit ratio, naar het brein als instrument weten in te zetten waar nodig en vanuit gevoel, afstemmend kunnen handelen. In contact met mijn hoog sensitieve zelf.

Enkele jaren geleden ontdekte ik dat ik ADHD heb. Dat heeft nog wat laatste puzzelstukjes op hun plek doen vallen en heeft me ook weer extra kennis opgeleverd.

Mijn passie is mensen helpen. Door inzichten te geven zorg ik ervoor dat anderen beter hun eigen keuzes kunnen maken. Dit zorgt ervoor dat zij zich lichter, stabieler en sterker voelen en meer gaan leven in plaats van overleven.

Intussen heb ik al verschillende jaren diverse cliënten mogen helpen met hun angsten, depressie, burn-out, trauma en ADHD-klachten. Daarnaast heb ik bij mensen zonder ADHD (bijvoorbeeld partners van) meer begrip kunnen kweken. Ook heb ik cliënten empowered zodat ze bijvoorbeeld met hun narcistische ex om konden gaan, assertiever op hun werk werden en meer in balans in hun relatie gingen staan.

Ik kan ook in relaties als “vertaler” werken, zodat de communicatie tussen mensen minder ruis krijgt. Mijn stijl is afstemmend, ik heb geen vaste aanpak. Ik ga gewoon in gesprek met iemand (intake niet nodig) en zie gaandeweg wat bij de persoon zou kunnen passen.

Vooral mijn Innerlijk Kind Werk zorgt ervoor dat mijn cliënten emotioneel volwassener en emotioneel onafhankelijker leren zijn. Dit creëert een verbetering op alle vlakken in hun leven. Om mensen te helpen zet ik ook andere methodieken in, zoals Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Mindfulness en Schematherapie.

Ik maak gebruik van verschillende communicatiemiddelen. Gesprekken kunnen plaatsvinden middels videobellen of WhatsApp. Ik heb een ruimte om mensen te ontvangen, maar praten tijdens een wandeling is ook een optie.

Schroom niet om contact op te nemen!